Algemene Voorwaarden

Voetverzorging Renate is aangesloten bij de branche-organisatie ProVoet (lid nr. 316423),  en geregistreerd in het KwaliteitsRegisterPedicures (KRP) van ProCert (nr. 16138)

Wijzigen of afzeggen afspraken

Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren worden afgezegd. Bij niet tijdig afzeggen of doorgeven van een wijziging wordt het volledige tarief in rekening gebracht.

Klachten

Mocht u niet tevreden zijn, dan kunt u binnen 7 dagen contact met mij opnemen, zodat we samen uw klacht kunnen bespreken.

Er is een klachtenfunctionaris aangewezen binnen ProVoet. U kunt bij deze persoon terecht, mocht er ondanks ons gesprek nog sprake zijn van klachten. De klachtenfunctionaris past het principe van hoor en wederhoor toe waardoor veel situaties kunnen worden opgelost.

Geschillen

Indien de situatie niet door de klachtenfunctionaris kan worden opgelost, kunt u contact opnemen met de geschillencommissie.

Privacy

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Voetverzorging Renate heeft de inspanningen verricht zoals die voortvloeien uit de AVG.

Klik op onderstaande knop om mijn privacy beleid in te zien.